söndag 29 november 2009

Ljuvligt!

Ville bara skicka en liten hälsning till er alla på 1:a advent!
Må så gott!

onsdag 25 november 2009

Tänk....

Tänk om jag kunde sy! Då skulle jag sy så fina kläder till barnen och till mig! Jag har för dåligt tålamod och självkänsla för att kunna detta. Trist..... Men just nu är jag väldigt sugen på detta så vem vet..... Kanske ska jag börja med ngt enkelt. Jag har sett så mycket roliga kläder som inspirerar. Endel är så duktiga! Vad börjar man med? Vad är enkelt?
Funderar på att sticka mössa och halsduk till lilltösens docka i julklapp. Men det beror på tiden också! Om jag inte är för trött på kvällen när de små yrvädren har somnat så har jag ju en liten stund att pyssla på innan mina ögon går-i-kors av trötthet. :)
Det är så mycket man vill hinna med. Jag vet att jag återkommer ofta om det här med tiden som inte räcker till....
Det är snart advent och det är härligt!
Massor utav mys och pyssel!
Underbart!
Må så gott!

söndag 15 november 2009

Längtan!

Jag läser på andras bloggar att det snöar!
Så avis jag blir.
Vill också ha snö!
Lite vit snö som lyser upp i mörkret!
Så härligt det vore!
Längtar!
Jag längtar även till advent.
Är det okej att börja med pyntet redan nu?
Tänkte lite mossa, granris, lingonris.....
och lite ljus....
ett och annat fint band....
lite spets kanske....
Jag är i alla fall sugen på att hugga in i denna underbart pyssliga högtid!
Advent är bäst!
Ha en härlig vecka!

onsdag 11 november 2009

Äggskal!

Vi har målat om vi våran trapp. En gråaktig färg på trappen och äggskalsvit på väggarna. Det är jättefint! Så nöjd och så trött!
Det är så svårt med färger på färgkarta. Blir inte alltid vad man tänkt. Fick måla om en gång för att bli nöjd. Det va det värt!
Nu ska jag slappa lite å lägga mig tidigt!
Ha de så gött!

söndag 8 november 2009

Den som söker han.......

letar fortfarande.....!
Tänk va kul det är! Att alltid hitta det man söker, att allting alltid ligger på sin plats, där jag la det sist jag använde det. Tänk vilken tur jag har som har så snälla barn som bara använder och leker med sina egna leksaker! Sån tur jag har!!!
NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det jag vill ha finns oftast inte där jag vill ha det. Jag gillar att skylla på alla andra för det kan ju inte vara så att det är jag!? Eller? Nej, jag har ju världens bästa minne och är inte alls disträ. Inte alls! Nejdå! Det bara måste vara någon annan i min omgivning! Eller så har vi hustomtar!
Det vore ju lite mysigt med hustomtar tänker jag. Någon som tar hand om huset och pysslar om oss. Lite lyxigt faktiskt!
Men de får faktiskt sluta flytta på och gömma mina saker nu!
Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter mina saker!
Ha de gött!

onsdag 4 november 2009

Tidsoptimist!

Redan onsdag! Vart tar veckorna vägen? Tiden går så fort så jag hinner inte med allt som jag vill göra....! Springa dit å åka dit.... Det är fullt upp hela tiden, men vad ska man begära när man har tre barn och en hund att ta hand om, egentligen.... Sedan ska man hinna med sig själv och... Å ha lite tid över till maken......

Jaha, det är bara att inse att man är tidsoptimist!!! ;D

Nu är det snart dax för simskola..... Å lite fika till mig! :) Brukar sitta i cafeterian å fika medan simskolan håller på.

I helgen va jag å syster yster i Alingsås och skrappade. Jag gjorde julkort hela dagen. Superkul! Det finns så många duktiga och pyssliga människor här på jorden. Givetvis gick jag runt och kollade på andras alster. Så himla duktiga! Lite tips fick jag med mig! ;)

Må så gott!