måndag 20 april 2009

Lyckos mej!

Å va jag är lycklig! Jag har vunnit en vinst! Titta in på denna underbara blogg: http://gallerihonshuset.blogspot.com/, om ni vill! Det finns mycket att se på där! :)

Tävlar lite då och då men tävlingsmänniska som jag är, så vill jag ha en sportslig chans att vinna... Det är inte lätt när det är många som vill vinna men denna gången vann jag!!!!!!!!! Lyckos mig! Nu kan jag säga att humöret är på topp! Jag har firat med kaka och lite hallonsoda! hihihi! Vad gör man inte i sin ensamhet när barnen har somnat och man får liten stund för sig själv... Smygäter kakor så jag får alla kakorna för mig själv! "kakmonstret vill ha alla kakor!!!!"

Visst är det härligt att våren är här. När jag gräver i trädgården och fixar och donar så hittar jag mängder med nyckelpigor! De är så små! Barnen är förtjusta i dem, lite skräckblandad förtjusning. hihihi! Jag har fått världens sjåpigaste (hur stavas detta nu då) barn. hihihi!

Tänkte scrappa lite senare, har gott om kort som jag kan göra ngt kul med. Får se vad jag får ihop. Kanske skulle jag våga mig på utmaningen som finns på: http://designatblogg.blogspot.com/. Se vad jag har för papper som kan stämma överens... hmmm. Tål att tänkas på...
Nu får jag nog sluta skriva för jag bara stavar fel hela tiden... suck.... det blir så konstiga ord....
Ha en underbar dag!

1 kommentar:

  1. Hej! Fina bilder som vanligt.Hoppas allt är väl med er. Kommer ni till Vänerscrappen den 2:e maj? Hoppas det. Om ni inte redan anmält er så hade Liza 2 platser kvar. Ring Pysselakuten i Vänersborg. Vore superkul ifall ni kunde! Kram - Anki

    SvaraRadera