söndag 26 april 2009

Mitt bidrag!

Detta blev mitt bidrag till utmaningen på designats. Jag blev inspirerad av färgerna och va sugen på att pröva min nya stämpel. Det blev ännu ett blått kort. Svåraste är att ta ett bra kort på det sedan för att få in det i datorn.... Det är ju mycket snyggare i verkligheten tycker jag....

Jag önskar mig (fyller snart år) pennor som jag kan måla stämplarna med... Får väl se vad jag kanske får i present... Håller tummarna... hihi!
Ha en bra dag!

fredag 24 april 2009

Solen lyser!

Jag är så sugen att gå på loppis! Men tiden räcker inte riktigt till! Frustrerande! Jag skulle vilja ha en tallrikshylla, utemöbler i gammal lantlig stil och en hel del andra saker..... Vart ska jag vända mig?

Sökandet fortsätter en annan dag.

Kramar på er!

onsdag 22 april 2009

Nytt

Jag har mixtrat lite med min blogg! Vad tycks? Ny bakgrund blandannat. Man lär sig mer och mer hela tiden. Upptäcker sidor och olika hjälpmedel som gör att man lätt kan ändra sin blogg. Detta har jag hittat precis och det finns mycket mer kvar att upptäcka. Lite kul är det att fixa lite. Känner mig lite nöjd när jag lärt mig ngt nytt och det funkar. hihihi

Samtidigt när jag fixade vid datorn så satt mannen i soffan med minstingen i knät och hejjade på Alingsås HK i en viktig handbollsmatch. Det gick inget vidare...... Nya tag till på söndag! HEJJA! Tur att jag har en bärbar dator så jag kan vara med å se på tvn!

Ha en bra dag!

måndag 20 april 2009

Lyckos mej!

Å va jag är lycklig! Jag har vunnit en vinst! Titta in på denna underbara blogg: http://gallerihonshuset.blogspot.com/, om ni vill! Det finns mycket att se på där! :)

Tävlar lite då och då men tävlingsmänniska som jag är, så vill jag ha en sportslig chans att vinna... Det är inte lätt när det är många som vill vinna men denna gången vann jag!!!!!!!!! Lyckos mig! Nu kan jag säga att humöret är på topp! Jag har firat med kaka och lite hallonsoda! hihihi! Vad gör man inte i sin ensamhet när barnen har somnat och man får liten stund för sig själv... Smygäter kakor så jag får alla kakorna för mig själv! "kakmonstret vill ha alla kakor!!!!"

Visst är det härligt att våren är här. När jag gräver i trädgården och fixar och donar så hittar jag mängder med nyckelpigor! De är så små! Barnen är förtjusta i dem, lite skräckblandad förtjusning. hihihi! Jag har fått världens sjåpigaste (hur stavas detta nu då) barn. hihihi!

Tänkte scrappa lite senare, har gott om kort som jag kan göra ngt kul med. Får se vad jag får ihop. Kanske skulle jag våga mig på utmaningen som finns på: http://designatblogg.blogspot.com/. Se vad jag har för papper som kan stämma överens... hmmm. Tål att tänkas på...
Nu får jag nog sluta skriva för jag bara stavar fel hela tiden... suck.... det blir så konstiga ord....
Ha en underbar dag!

fredag 17 april 2009

Grattis!


Just nu i dessa tider så är det många som fyller år. Grattiskort är ju bra då. Jag å lilla tösen va i Vga på Designat häromdagen och köpte papper som va lite vårligt. Det är ju så härligt att våren är här! Hittade detta mönstrade pappret, å fastnade för det direkt. Lite vitt papper som grund till kortet å ett blått papper som ram runt om. Liten rosett fick va med men sen tyckte jag att pappret i sig va så fint att det va dumt att dölja det mer än några textremsor på sidan med grattistexten på. = Nöjd!
Härligt att det är fredag! En hel helg ligger bara och väntar. Chipspåsen är framme och i soffan sitter familjen. Bara att slå sig ner. Tvn är på och barnen är på topp! Så härligt livet är ibland! Nu ska jag passa på att njuta lite extra!
Kramar på er!

tisdag 14 april 2009

Vårfärger!


Sitter i soffan och leker med bloggen. Det är kul att ändra och fixa. Blir dock inte riktigt nöjd. Ser hur alla andra har så fina bloggar. Hur får jag till det? Jag riktigt känner hur mina gråa hår blir fler och fler...... (Det behövs verkligen inte)..... Färgerna på bloggen är desto mer glada. Har börjat undvika ljusgrått mer och mer. Då speglar sig min hårfärg i kläderna..eller? Inbilning? Tror inte det. Som tur e så kan man gå till frissan och bli fin igen. Hurra för frissorna!

Samtidigt är tvn på och jag ser på Äntligen hemma. Går super att tänka då! ; )


Så härligt det är med våren! Det händer massor ute just nu! Toppenhärligt!


Nu ska jag se om jag kan få några tips från tvn.

Kramar på er!

fredag 10 april 2009

Långfredag!


Idag har jag tillbringat förmiddagen med att städa både ute och inne. Det är roligt att städa när man ser resultatet direkt. Hade en massa gamla löv kvar i landet och så har vi klippt ner häcken lite eller rättare sagt så har vi snyggat till den lite. Vårblommorna börjar komma mer och mer. Det blir grönare och grönare ute nu. Visst är det härligt!
Nu ska jag äta middag och sedan ska jag nog bara strosa runt i trädgården och sola lite.
Må så gott!

torsdag 9 april 2009

Vårkort!

Igår fick jag lite tid över! Gjorde ett vårkort och en layout. Kortet va jag lite inspirerad av solen som skiner. Det är så härligt med vår. Funderade lite medan jag rotade runt bland mina saker vad som hörde våren till. Barn som hoppar hopprep är ett säkert vårtecken! Sedan alla härliga blommor som börjat blomma ute och alla färger som är på väg tillbaka! Underbart med vår!



Det har gått över en månad sedan jag gjorde ett inlägg här! Tänk va tiden går fort ibland. Sedan finns det stunder då den bara skenar iväg! Nu är det redan påsk! Hoppas att jag kan komma med lite nytt snart igen och att det inte ska behöva ta en månad till... ;)

Må så gott!