söndag 29 april 2012

Fyra barn!

Oj va sporadiskt jag är här nu för tiden... Tiden räcker inte till. Eller egentligen så har jag inte prioriterat detta. Det finns så mycket annat man vill hinna med. Både sånt som inte är så kul men även annat som är super roligt. Tandläkaren är inte kul... Men att gå på barnens teaterföreställningar är riktigt kul! Ofta handlar det om att prioritera. Inte alltid, men ibland kan jag det. Då har jag lärt mig att det är viktigt att tänka om lite. För tiden räcker inte till allt jag vill göra och jag orkar inte med allt som jag vill orka.

Ofta får jag höra;
- Hur hinner du med att jobba? Du som har fyra barn...
Eller så får jag höra;
- Jag förstår inte hur du orkar med att har så många barn...

Ofta så står några eller något av mina goa, härliga barn bredvid mig när jag får frågan. Jag funderar på vad mina barn tänker när de hör sånt. Reflekterar de över huvud taget över det eller inte? Hur känns det för dem att höra att någon frågar hur jag orkar med mina barn? Visst är jag trött ibland, det är jag, men det tror jag att alla föräldrar är vare sig de har ett barn eller tio. Och vad svarar man på såna frågor egentligen? Jag älskar ju alla mina fyra barn och jag orkar med dem. Och jobba måste jag ju även om jag kanske skulle vilja jobba lite mindre än vad jag gör. Jag skulle vilja ha en bra fras som jag kunde slänga i ansiktet på dem. Fast det gör ju inte saken bättre... Jag får hoppas att mina barn känner att jag finns här när de behöver mig och att de känner sig älskade och underbara. För det är just va de är - UNDERBARA!!


Ha en härlig kväll!

Anna

lördag 21 april 2012

Kalas!

Kalas kalas kalas!

:)


lördag 14 april 2012

Våren är på G!

Känner jag mig lite piggare igen. Hoppas det håller i sig och att jag kan hålla mig något lugn så jag inte kör slut på mig igen! Händer ju att jag gör det...
 ;)

Idag har jag varit på barnmarknad och shoppat! 10par byxor, 3 shorts och en jeansjacka. Allt som allt så slutade summan på 280 kronor! Känns bra!

NÖJD!

Våren verkar komma tillbaka igen. Hoppas jag!! Fick ta fram vinterjackan som jag tvättat och hängt undan. Jobbar man stora delar av dagen utomhus så är det ganska skönt med vinterjacka. Även om jag skulle vilja trotsa kylan! Som ett litet barn: Nää! Fffffrrysserr intte!! Det är isvarmt ute! ;)

Solen skiner lite idag men det blåser kallt. Men snart så är det varmt och härligt igen!

Har känt i kroppen att jag har fuskat för mycket med maten det senaste. Lederna och magen är lite ur form. Så nu kör vi en tuff diet igen så är jag snart på banan igen. Det är svårt att stå emot när andra bjuder på gott fika. ÄÄÄLSKAR ju att fika!

Tror att jag ska baka bananmuffins baserade på mandelmjöl nu... Inget socker i dem eller mjöl. Dämpa suget något på ett nyttigt sätt.  :)

Ha en härlig helg!

Anna

måndag 9 april 2012

Sockerchock!

Kalas,
på kalas,
på kalas,
på kalas....
=
Sockerchock på sockerchock....
=
Inte så välmående familj...
=
En bli som nu luktar klorin istället för spya...

Härligt med påsk!!!!
: /

Nu är det vila och riktig mat som gäller!!

Ha en härlig vecka!

Anna

torsdag 5 april 2012

Blåkulla!

Nu drar jag till blåkulla en sväng! Vi ses där!
:)

Glad Påsk på er alla goa människor!


Slö och trött!

Vad är detta? Jag skulle ju vara hemma och ta det lugnt och ladda batterierna! Men i stället så känner jag mig mer och mer trött för varje dag som går!
Hallå!!
??
Förstår ingenting!
Trött och slö och liksom ingen ork...
Tar mig i kragen och går ut lite, en promenad eller till affären och handlar lite, hälsar på hos kompisar. Men sen... Helt slut!
??
Kan inte påstå att jag har slitit såå mycket denna veckan...

Kanske är det en reaktion på att mycket ser ut att lugna ner sig efter en väldigt intensiv start på året. Att man börjar slappna av. Det är kanske då tröttheten kommer. Att man känner hur trött man egentligen är. Skulle behöva en vecka ledigt till! ;)

Vi får väl hoppas att det blir bättre snart!

Ha en bra dag!

tisdag 3 april 2012

Påskledigt

Har tagit en vecka ledigt innan påsk. Går här hemma och skrotar...
 ;)
De stora är i skolan och de små är hemma och spelar spel och myser.

Har fixat lite i växthuset. Snart är det dags att "inreda"!
:)
Längtar!

Ha en härlig dag!