torsdag 21 maj 2009

Ledig!


Idag hade vi en ledig dag. Det är ju helg och då är våra jobb stängda. Min man passade på att hjälpa sin syster och svågern med att röjja på en tomt där de ska bygga hus. Det är spännande med husbygge! Många beslut och mycke arbete. Kul att följa lite på håll. Drömmer om att kunna bygga vårat eget hus ngn gång, men medans man väntar och drömmer är det kul att se på och hjälpa till lite.

Jag och barnen hade en heldag tillsammans. Efter att jag noga kollat almanackan, så vi inte skulle missa ngt eller dubbelboka oss.... (med tanke på mitt minne) tog vi bilen och åkte till Falköping....
Vi började med en tur till Åsle Tå. Det är en liten hembygdspark med gamla hus i gammal miljö. Det är så vackert och fridfullt på ngt vis. Jag älskar att bara strosa runt och titta på de gamla husen, blommorna, fönstren, dörrarna och sakerna som de använde "förr i tiden".

I ett av husen stod en gammal vacker barnvagn.

Jag blir så lugn av att bara gå runt i en sådan vacker park. (Kanske skulle besöke parkerna lite oftare... ;) )
Först kommer tre barn skrattandes och skuttandes och efter kommer deras mamma strosande i en annan värld..... ;D


Det är helt underbart att gå på de små grusgångarna mellan stenmurarna och bara njuta av att det är så vackert! Barnen njuter väl på sitt vis... :)

Sedan åkte vi till Mösseberg. Där finns det en stor och härlig lekplats och djurpark. Men lite besviken blev jag för de håller på att byta ut lekplatsen och de va inte riktigt klara med det än.

Efteråt åkte vi hem och åt våfflor tills vi fick ont i magarna. :D

Vi har haft en toppendag men nu är jag helt slut! Hoppas de små grynen sover gott i natt!

Må så gott!

2 kommentarer:

  1. Hej! tack för besöket o välkommen tebaks.... har kollat lite o ska ta o lusläsa dig i morrn när inte ögonen ramlar ihop..::) Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det låter:)
    Kram Lallis

    SvaraRadera