fredag 10 juni 2011

Någon!

Oj va engagerad jag är!!! NOT!
Vart tog den lilla tiden vägen? Ingen som vet, ingen som vet!!

Någon kanske har tagit den? ;)

I vår familj är det jag som är "någon". Om barnen ropar:
- Kan någon komma hit och hjälpa mig?
Så kan inte vem som helst gå dit för då skriker de:
- NEJ!! Jag menar mamma!!
Alltså är det jag som är någon... ;)

Sitter och funderar på att så lite mer grönsaker. Ärtor är ju gott att äta ute när de är färska. Annars äter jag inte ärtor. Hu! så läskigt det är med kokta ärtor!!
Eller ska jag slå till på ngt annat tro? Vad behöver jag? Dill och persilja behövs ju alltid. Det verkar inte som om den första sådden tog sig riktigt. Sallad kanske? Har sått lite rucola men kanske någon mer sort? Egentligen är jag bara lite sugen på att jobba ute i trädgården...
Hmm... Där finns det ju inte så mycket att göra... eller? ;) Det är väl egentligen bara att ta på sig storstövlarna och gå ut... egentligen..

Funderar lite till tror jag... :) Tar en kopp kaffe till medan det är lugnt här. Det stora barnet är i skolan, de 2 mellersta leker på andra våningen och den lille sover i vagnen. Härliga lugna stund!! Laddar batterierna en stund, sen kör vi igen!!

Ha de!

Anna


2 kommentarer:

 1. Jag kan rekommendera basilika, det är väldigt lättodlat, växer som ogräs och är jättegott att stoppa i grytorna :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin fredag!

  SvaraRadera
 2. Visst är det lite så att när man äääntligen får en lugn stund så blir man lätt sittande. Det är liksom ingen mening att försöka ta tag i något eftersom man vet att man snart blir avbruten. I perioder kan jag känna mig helt handlingsförlamad... Min minsta är 5 månader, men det som är så skönt med att ha fler knoddar är att man vet att det blir lättare med tiden! :0)

  Ha en underbar kväll i trädgården!

  Anna

  SvaraRadera