måndag 19 december 2011

Julkänsla! ?

Hur mycket julkänsla kan man köpa för pengar? 
Går det att köpa julkänsla
Den där härliga känslan som kan infinna sig emellanåt? 
Vad är det egentligen som får oss att få den rätta julkänslan?
Är det en massa klappar, godis och julmat?
Vad säger ni?
Själv är jag väldigt förtjust i god mat! 
Godis... Nja det kan väl jag vara utan och någon klapp kan ju va kul att ge eller få. Speciellt när man har hittat något som man verkligen vill ge till någon speciell! Men en massa klappar bara därför att... Nej tack! 
Jag är inte överförtjust i julen för jag tycker att det är för tråkigt när alla stressar och stressar hela tiden. Ingen har egentligen tid eller ork att bara träffas på en enkel fika eller ta en promenad. Jag måste verkligen tänka på detta och stanna upp lite i vardagen, jag med.
Jag är också stressad och blir trött. Men i år hade jag tänkt att sänka ambitionen lite! Det går så där bra måste jag erkänna... Surt egentligen...
Kontrollfreak som man är... 
:)
Mitt i allt "elände"  ;)  så ser det ut lite som om jag får lite hjälp av barnen att ta det lugnare... Minstingen har åkt på en förkylning och har ont i halsen. Då vill han bli buren hela tiden och "svag" jag är så är det svårt att inte bära runt på honom. Svårt att hinna med allt då! Det blir väl till att önska sig en massa massagebehandlingar i julklapp!! :) 
Det är bara att inse att det blir jul ändå och det bästa som finns är att vara tillsammans! Att hjälpa varandra!

Må så gött!!

Anna

1 kommentar:

  1. Massage vet du ju vart du ska få :)

    Julstämning..precis det där med att få göra någon glad och som du säger när man hittat just den julklappen till just den personen som man har kär:)
    Annars när det glittrar till i vardagen :)
    kramar

    SvaraRadera